Новые отзывы о магазинах

Здесь представлены последние 20 отзывов, оставленных покупателями на сайте SHOPTOP. Добавить свой отзыв Вы можете на соответствующей странице магазина в нашем каталоге.

Отзыв о магазине taketime.com.ua

Юрій

2024-02-23 ID: 14417

Годинник Casio EF-316D-1A - супер, ціни - вогонь !

добавить комментарий


Отзыв о магазине taketime.com.ua

Олексій

2024-02-21 ID: 14415

Вже не перший раз користуюсь послугами магазину. Це вже говорить про довіру даному продавцю. По товару, терміну доставки і обслуговуванню претензії відсутні. Це один з небагатьох магазинів, якому можу собі дозволити 100% передоплату. Все чесно. Рекомендую.

добавить комментарий


Отзыв о магазине shkura.com.ua

Галина

2024-02-20 ID: 14412

Не розумію, звідки стільки негативу. Робила замовлення в цьому магазині три рази. Перий раз купила тапки, не підійшов розмір, відмовилась на Новій Пошті, нічого не оплачувала. Ви бачили багато магазинів, які відправлять товар без будь-якої передоплати? я ні. Наступного разу замовила тапки на розмір більші, все чудово підійшло, гарна якість, справді натуральна шкіра за 250 грн. І от нещодавно знову замовила цього разу дошечки для нарізання, велику секційну тарілку, шкіряний брелок для ключів (всього 55 грн, до речі), ну і знову тапки, цього разу для чоловіка. Оформляла Укрпоштою, огляд посилки дозволяють. Оплачувала на пошті. Дошки супер за таку ціну. Однозначно рекомендую.

добавить комментарий


Отзыв о магазине motoblok.biz

sergo

2024-02-16 ID: 14407

Не Раджу! Перший раз вирішив замовити з данного сервісу motoblok. biz,підкупила ціна... дуже дарма.. Перший раз на нову пошту прийшов розкомплект, ну а за те що довезли-довелось платитить мені за доставку. 70 грн. не велика сума, але не приємно... нехай менеджеру Ivan M вона йде на користь. Гарних їм продажів.

добавить комментарий


Отзыв о магазине dicentra.ua

Михайло

2024-02-15 ID: 14404

Дуже сильно шокований відношенням до клієнтів , зробив замовлення 14.02.2024 р пізно ввечері на 15.02.2024 з 14 до 17 вечора , заплатив я повну суму товара сразу після оформлення замовлення на сайті , прийшло повідомлення на вайбер , про підтвердження замовлення , та квитанція , на наступний день 15.02.2024 , мені ніхто не перезванював , для підтвердження замовлення , хотя на сайті про зворотній виклик , для уточнення замовлення , я вирішив сам набрати фірму , щоб дізнатися , що з моїм замовленням , дзвонив я протягом трьох годин , з 11 по 14 годину дня , але мені ніхто не відповідав , просто висів на лінії , і нічого дальше не відбувалося , я почав переживати за свої гроші , і рішив зробити відміну та купити квіти в другому місці , тому що таке обслуговування мені подобається , написав я їм в усі соц.мережі про відміну замовлення , але так же мені ніхто не відповів , купив я уже квіти в дургому місці , і в 16:40 я вийшов із дому і побачив курьєра , який несе мені квіти , я йому пояснив всю ситуацію , і він сказав що все предасть канторі ,про відміну замовлення та обставини чому так сталося , хотя теж прокол , чому мені не набрав курьєр перед виїздом до мене , як роблять всі за хвилин 30-40, в 18:00 того ж дня , мене набрала дівчина , та почала розпитувати чому я відмовляюся від квітів , пояснив їй причину , вона почала мені розказувати , що у них лягла система і вони не мали змоги зі мною звязатися , але питання , як я повинен був про це знати , пояснював , що ви зрозумійте мене , я людина яка переживає за свої гроші , після чого мені дівчина сказала , що в такому випадку , вони мені зможуть повернути тільки 20% від вартості квітів , я сказав , що мнен таке не влаштовує , на що вона мені відповідала , що у них такі правила , і що ось дивіться ми ж замовлення прийняли , оформили , привезли , упаковали , це теж послуги і тд ,вони не розуміють що у людей бувають різні обаставини для відмови замовлення , після чого я запитав ще раз чому тільки 20% повертаєте , на що я почув теж саме , У НАС ТАКІ ПРАВИЛА!!!!. Я втомився вести діалог з тою дівчиною і сказав добре , вертає хоть ті 20% , але це не правильне відношення до клієтів , та оформлення замовлення , це бред , так , що якщо ви хочете попортити собі нерви та зіпсувати собі настрій , звертайтесь в цю фірму(кантору)

добавить комментарий


Отзыв о магазине dok.ua

Вадим

2024-02-13 ID: 14402

Фікс чек від 29.01.2024 час - 13:43:25 Якщо берете запчастини тут, знайте що вас чекає лихо! Придбав ремень ГРМ з роліком Continental їх на СТО встановили на автівку. Після встановлення виник сильний шум від роліка ременя ГРМ, після чого було встановлено, що шум надходить від ролика. В ході розмови з службою контролю якості Dok UA вони повідомили, що запчастину неісправну можна вернути, але вона буде направлена до виробника і протягом 30 діб буде встановлено чи вона насправді бракована. В результаті прийшлося купувати новий ролік (звісно не на dok ua) і оплачувати роботи, щоб його перевстановити в розмірі так само як встановити ремінь з роліком 2400 грн. Далі цікавіше, в ході телефонної розмови з службою контролю якості мені повідомили, що вони не компенсують роботи СТО якщо їх товар несправний а також необхідно повертати весь комплект ролік з ременем, тому що окремо ролік вони НЕ ПРИЙМАЮТЬ, бо це комплект і ні за що не відповідають, хоча НА САЙТІ НЕ ВКАЗАНО ПРО КОМПЛЕКТНІСТЬ ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ. На виході - ви оплачуєте ВСЕ! Неякісні запчастини від DoK UA в подарунок, додатковий ремонт еквівалентний встановленю ременю ГРМ, придбання нових запчастин. Повний треш.

добавить комментарий


Отзыв о магазине e-1.com.ua

Олександр

2024-02-10 ID: 14395

Вислали бракований - кривий диск для болгарки. Використовувати не можна.

добавить комментарий


Отзыв о магазине megazakaz.com

Ігор

2024-02-04 ID: 14390

Зробив вже 2 успішних замовлення. Рекомендую.

добавить комментарий

https://megazakaz.com/ 2024-02-23, 13:03

Дякуємо, що обрали наш сервіс. З надією на подальшу співпрацю.


Отзыв о магазине megazakaz.com

Стас

2024-02-04 ID: 14389

Посилка 088854. Дякую менеджерам за перевірку рейтингу продавців. Змінив кілька замовлень завдяки рекомендаціям. Жодних проблем з якістю товару в результаті не було при більш ніж 10 замовленнях.

добавить комментарий

https://megazakaz.com/ 2024-02-23, 13:02

Дякуємо за Ваш відгук. Завжди готові доставити Ваші товари з-за кордону.


Отзыв о магазине megazakaz.com

Юлія

2024-02-03 ID: 14388

088741. Надійний та зручний сервіс.

добавить комментарий

https://megazakaz.com/ 2024-02-23, 12:59

Дякуємо, що обираєте наш сервіс для доставки Ваших замовлень з-за кордону.


Отзыв о магазине megazakaz.com

Олександр

2024-02-02 ID: 14387

Чудовий сервіс. Замовляв вже декілька посилок. Все прийло цілісіньке. Але найбільше мене вразило те, що навіть з мексики вони змогли викупити потрібну мені деталь. Процвітання і успіхів.

добавить комментарий

https://megazakaz.com/ 2024-02-23, 12:56

Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої роботи.


Отзыв о магазине dok.ua

Hasan_13_31

2024-02-02 ID: 14386

Сервіс відносно ніякий з повернення, будьте готові якщо ви замовили товар в упаковці пакентого типу, ви якщо вскриєте його то поверненню не підлягає, а без цього ви не зможете сто відсотково приміряти деталь якщо питяння сотоїть у міліметрах. Я замовляв слейтболки, один вскрили подивились не підходить, відпраили назад, сказали що деталь яка віідкрита воняє бензином, і це при умовах того що майстри є "автомобільними" тобіш на сто все пропитано ціми запахами, мені здається це більш меньш якась шахрайська схема, але це лиш мої догадки, це все гаразд, за упаковку написано в умовах повернення, з чим я взагалі не згоден, а ось за запахи там точно нічого не сказано, тим паче коли одна з упаковок не була розпакована а просто мала запах майстерні... бо її якось мають тримати в руках люди які по вуха в мазуті та бензині, ніякої поваги... і це все виходячи з того що вони відпраили не ті деталі які я замовляв, а замовляв я салейнтбоки заднего ричага овальні, прислали на передній ричаг!

добавить комментарий


Отзыв о магазине megazakaz.com

Стас

2024-01-29 ID: 14385

Посилка 088914. Дякую за оперативну доставку без пошкодження крихких речей.

добавить комментарий

https://megazakaz.com/ 2024-02-02, 17:42

Дякуємо, що поділились Вашим враженням від покупки через наш сервіс доставки з-за кордону.


Отзыв о магазине megazakaz.com

Євген

2024-01-29 ID: 14384

Надзвичайно зручний сервіс. Всі питання вирішуються швидко, без зауважень. Рекомендую!

добавить комментарий

https://megazakaz.com/ 2024-02-02, 17:43

Дякуємо, що обрали наш сервіс для доставки з-за кордону.


Отзыв о магазине vencon.ua

Богдан

2024-01-25 ID: 14380

Приємно коли людина яка працює в магазині дійсно щиро намагається тобі допомогти, а не просто продати щось те, що просто давно залежалось) В такі місця хочеться звертатись ще і радити їх іншим) Так, тримати!

добавить комментарий


Отзыв о магазине dybok.com.ua

Анд

2024-01-23 ID: 14374

Прислали побиту стільницю.

добавить комментарий


Отзыв о магазине megazakaz.com

Лілія

2024-01-20 ID: 14372

Доставка просто жах. 57 днів їхала моя посилка. Ніколи більше не замовлю на цьому сайті.

добавить комментарий

https://megazakaz.com/ 2024-02-02, 17:47

Нам дуже прикро, що у Вас був негативний досвід з замовленнями через наш сервіс. На жаль, в грудні та січні були присутні затримки через мітинги на кордоні про що ми повідомляли на нашому сайті. Наразі терміни, як раніше досягають 15-20 робочих днів. Будемо раді, якщо зможемо виправити Ваше враження в наступних доставках.


Отзыв о магазине megazakaz.com

Костя

2024-01-19 ID: 14371

№08879401 Посылка с Англии, шла меньше месяца, пришла целой и невредимой. Услугами мегазаказа полностью удовлетворён.

добавить комментарий

https://megazakaz.com/ 2024-02-02, 17:49

Дякуємо за високу оцінку нашого сервісу з доставки з-за кордону. Будемо раді Вашим наступним покупкам.


Отзыв о магазине allo.ua

Микола

2024-01-18 ID: 14370

2 рази скасували замовлення і навіть не зволили зателефонувати чи написати причину.

добавить комментарий


Отзыв о магазине shkura.com.ua

Андрій

2024-01-17 ID: 14366

Усім привіт, начитавшись відгуків вирішив написати свій. Тут замовляю не перший раз. Товаром та сервісом задоволений. Після замовляння завжди зателефонують для уточнення замовлення та товару, якість та ціна відповідає дійсності, Рекомендую.Дякую!

добавить комментарий